E-commerce

U wenst een site te hebben waarop uw catalogus van producten en/of diensten wordt gepresenteerd met de mogelijkheid om online te bestellen met of zonder online betaling.

Antalys biedt u een e-commerce oplossing gewijd aan online verkoop, met behulp van een compleet winkelkarretje systeem met beveiligde betaling.

Module Productcatalogus

Neem controle over het product- of dienstenaanbod dat u aanbiedt

Deze module maakt het volledige beheer van productcatalogi of dienstenlijsten mogelijk. De module biedt een reeks gebruiksklare hulpmiddelen en formulieren, gaande van de creatie van de productassortimenten die in uw winkel te koop worden aangeboden tot de definitie van de kenmerken van elk product of elke dienst. Deze module kan worden gekoppeld aan de e-Commerce module, ons online bestelsysteem.

Module E-commerce

De e-Commerce module is onze online bestelmodule. Het is de schakel tussen de module Productcatalogus en de verschillende beveiligde betaalsystemen zoals Ingenico/Worldline of PayPal.

De bezoeker bladert door uw productcatalogus of lijst van diensten en kiest de producten of diensten waarin hij geïnteresseerd is door zijn winkelwagentje te vullen. Aan het einde van het bezoek kan hij zijn mandje valideren en zijn bestelling betalen.

Aangepast aan uw webshop of uw online registratiesite, het laat uw bezoekers toe hun mandje of hun registratie te valideren en over te gaan tot betaling terwijl uw beheer vereenvoudigd wordt.

Onze oplossing is zeer geschikt voor de presentatie van evenementen, registratie en abonnementenbeheer.
Dit alles in combinatie met een beveiligd betalingssysteem zoals Ingenico/Worldline of PayPal